88190269 - 88191753

دسته بندی

شوینده

EGDS

اتیلن گلایکول دی استئارات EGDS به عنوان افزودنی در صنایع غذایی استفاده می شود. اتیلن گلایکول دی استئارات متعلق به خانواده اسیدهای چرب و از مشتقات استرهای کربوکسیلیک یک اسید چرب است. فرمول مولکولی آن به صورت C38H74O4می باشد. از نام های دیگر آن میتوان به استات اتیلن؛ اسید استئاریک و اتیلن استر اشاره نمود. در مواد اولیه صنایع آرایشی به […]

Tidamide VD

سویامید VD یک سورفکتانت غیر یونی با قدرت تقویت کنندگی کف و ویسکوزیته بسیار بالا حتی در غلظتهای کم الکترولیت می باشد. این ترکیب خواص نرم کنندگی نیز دارد. از ویژگی های منحصر به فرد سویامید VD افزایش ویسکوزیته بیشتر، نسبت به محصولات مشابه بر پایه کوکونات می باشد.

Tidapearl

تگزاپن صدفی ترکیبی اختصاصی که دارای ویژگی­های از قبیل عامل پخش کننده، کرمی کننده، مرطوب کننده می­باشد. همچنین سازگار با سایر سورفاکتانت­ها از قبیل غیریونی، آنیونی و آمفوتریک می­باشد. از ویژگی­های منحصر به فرد زیست تخریب پذیر بودن این ترکیب و عدم تاثیر منفی بر روی رفتار سورفاکتانت­ها می­باشد.

Tidamide CD

کوکامید یا لورامید سورفکتانت غیر یونی با قدرت تقویت کنندگی کف و ویسکوزیته حتی در غلظتهای کم الکترولیت می باشد. از ویژگی های منحصر به فرد کوکامید یا لورامید می توان به رنگ کم آن، نداشتن بوی متیل استر و متانول اشاره کرد.

Tidaine

بتایین ماده شوینده بسیار ملایمی بوده و می­تواند بعنوان سورفاکتانت اصلی یا ثانوی بکاربرده شود. این ماده تقویت کننده کف و افزایش دهنده ویسکوزیته نیز می­باشد و قابلیت اختلاط با سورفاکتانت های آنیونیک، کاتیونیک و نانیونیک را دارد. از ویژگی­های منحصر به فرد بتایین می­توان به میزان MCA و DCA پایین و رنگ مناسب بدون […]

Tidapon

این محصول یک سورفاکتانت مایع و آنیونی با فوم بسیار عالی بدون در نظر گرفتن سختی آب و خواص تحریک کننده کم برای پوست در پاکسازی خفیف در محصولات کودک می­باشد. همچنین این محصول به عنوان ماده افزودنی، عامل تمیز کاری در نساجی، کشاورزی و نیز به عنوان عامل کف کننده و خیس کننده در […]

LABSA

سولفوسید سورفاکتانت آنیونی با قدرت شویندگی و سازگاری با رنج وسیعی از سورفاکتانت­های آنیونی، کاتیونی و آمفوتری دیگر می­باشد. این محصول سورفاکتانت حدواسط بسیار کارآمدی است که معمولا با انواع قلیاها خنثی شده و سولفونات­ها را تشکیل می­دهد که در زمینه­های مختلفی مورد استفاده است. این محصول قابلیت استفاده در محیط­های اسیدی را دارا می­باشد.

SLS

این محصول یک سورفاکتانت آنیونی با خاصیت پاک­کنندگی عالی و فوم بالا می­باشد.از این سورفاکتانت می­توان در محصولات شامپو، مایعات ظرفشویی و بطور کلی در پاک­ کننده­ هایی از قبیل شامپو فرش، کرم تراشیدن و پاک ­کننده لوازم اثاثیه، سطوح سخت و نساجی استفاده کرد .
پشتیبانی آنلاین
ارسال