88190269 - 88191753

Etilen glikol diesterat EGDS, gıda endüstrisinde bir katkı maddesi olarak kullanılır. Etilen glikol di-stearat, yağ asitleri ailesine aittir ve karboksilik esterlerin bir türevidir. Moleküler formülü C38H74O4’tür. Diğer isimler arasında etilen asetat, stearik asit ve etilen ester bulunur. Kozmetik endüstrisinin hammaddelerinde yumuşatıcı olarak kullanılır ve ayrıca banyo jelleri üzerinde kabuk etkisi vardır. Etilen glikol diesterat beyaz katı bir vakstır. Deterjanlar için kullanılan katı bir emülsiyon emülsiyonudur. HLB 5-6 miktarı, yağdaki suyun emülsiyonudur. Erime noktası: 60-63 ° C (140-145 derece Fahrenheit). Suda çözünmez.

İngilizce adıSLES 70%
Farsça adıسدیم لوریل اتر ( ۲ مول) سولفات
Kimyasal formülCH۳-( CH۲)n-(OCH۲)m-OSO۳-Na n= 11-13 m= 2

Uygulamalar

Çamaşır yıkama

Yağ kaybının nedeni

şampuan

Vücut şampuanı

Yüz temizleyici

Alçı katkı maddesi

Tekstilde nem oluşturma süreci

Petrol ve gaz geri kazanım işlemlerinde kullanılır

Gaz endüstrisi

Sondaj katkı maddeleri

Baskı ve boyama endüstrileri

Deri endüstrisi

İlgili ürünler

پشتیبانی آنلاین
ارسال